Af Dorit Glintborg

Her På Øen

For at sikre nok sundhedsfagligt personale, hvis corona-krisen udvikler sig mere drastisk, har Morsø Kommune oprettet en jobbank, hvor sundhedsfaglige kan stille sig til rådighed.

Der søges efter flere forskellige fagpersoner, for eksempel tidligere socialpædagoger, sygeplejersker, medicin- og sygeplejerskestuderende, SOSU-medarbejdere eller sundhedspersonale på orlov fra faget.

 

– I lyset af, at coronasmitten fortsat breder sig hastigt, kan vi komme i den situation, at vi har brug for flere sundhedsfaglige kompetencer og hænder. Derfor vil vi gerne opfordre til, at man tilmelder sig vores jobbank, hvis man tidligere har arbejdet i sundhedsvæsenet, fortæller Henrik René Christensen, direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse i Morsø Kommune.

Der sker tilmelding i Jobbanken via Morsø Kommunes hjemmeside, www.morsoe.dk

Henrik René Christensen understreger, at Morsø Kommune har fuldt fokus på at sikre, at der er personale nok til modstå corona-situationen.

  • Lige nu vil blot sikre os, at vi når så bredt ud som muligt. Så går man derude og har tid, kompetencer og mulighed for at hjælpe til, så håber vi, at man vil tilmelde sig, lyder opfordringen fra Henrik René Christensen.

Pressefoto af Henrik René Christensen.